Értesítések

 • 2024/05/21 VÁLTOZTATÁS A CSATORNAKIOSZTÁSOKBAN

  Kedves felhasználók!

  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a következő csatornák 2024.05.21-től elérhetők magas felbontásban (HD):

  • RTV1 HD
  • RTV2 HD
  • K9 HD

  Ez a változás jobb képminőséget és fokozott nézési élményt biztosít. Élvezzék kedvenc tartalmaikat tisztább és élénkebb képekkel! Kérjük, végezzék el a digitális TV-csatornák újrakeresését.

  Köszönjük a bizalmukat és hűségüket.

  Az Önök SAT-TRAKT-ja

 • 2024/05/23 ÉRTESÍTÉS ÁREMELÉSRŐL- 2024. június

  TISZTELT FELHASZNÁLÓK,

  A piacon jelenlévő folyamatos áremelkedések miatt kénytelenek vagyunk módosítani szolgáltatásaink árát. Ezúton értesítjük Önöket, hogy szolgáltatásaink ára emelkedik 2024. július 1-től.

  Ez egyúttal lehetőség arra is, hogy megtekintsék aktuális kínálatunkat és válasszanak valamelyik ST Cable csomagunk közül, melyek számos előnyt és kedvezményt tartalmaznak. Aktuális ajánlatainkat megtekinthetik weboldalunkon: victorymedia.rs/hu/csomagok vagy keressék fel a legközelebbi SAT-TRAKT ügyfélszolgálati központunkat ahol munkatársaink rendelkezésre állnak minden szükséges információval.

  Ha e közlemény közzétételétől számított 30 napon belül nem választanak ajánlott csomagjaink közül, és legkésőbb 2024. július 1-ig nem nyilatkoznak az előírt változtatásokkal kapcsolatban, ez az értesítés a Szerződés mellékleteként lesz figyelembe véve, tehát a továbbiakban a szolgáltatásokat a Szolgáltatások és csomagok új árjegyzéke alapján vehetik igénybe: Cene_paketa_i_usluga_01072024

  Azon felhasználók, akiknek a havi előfizetési díja emelkedett, kérhetik a szerződés felmondását a lejárati idő előtt telefonon a Call Center hivásával a 0244155155 telefonszámon, vagy e-mailben: régi felhasználóknak info@smileytv.rs, info@victorymedia.rs, vagy Sat-Trakt felhasználóknak podrska@stcable.net, az értesítés közzétételétől számított 30 napon belül anélkül, hogy felmondással kapcsolatos költségek merülnének fel. Szerződésfelmondás előtt minden tartozást rendezni kell.

  Ezúton emlékeztetjük minden ügyfelünket, hogy amennyiben aktiválják az e-Számlát elektronikus számlakezelés céljából, kedvezményre jogosulnak. Az e-Számla aktiválását és a hozzá tartozó e-mail cím megerősítését elvégezhető a ‘’Moj ST Cable’’ portálon keresztül: https://stcable.tv/moj-stcable/. Az e-Számla aktiválásával nemcsak megtakarítanak, hanem hozzájárulhatnak a papírfelhasználás csökkentéséhez is, ezzel is segítve a környezet megóvását.

  Köszönjük szíves megértésüket!

  Az Önök SAT-TRAKT-ja

 • 2024/03/28 VÁLTOZTATÁS A CSATORNAKIOSZTÁSOKBAN

  Tisztelt felhasználók, szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a HAYAT PLUS csatorna, amely a 74. pozícióban található, megváltoztatta nevét HAYAT 2-re. SAT-TRAKT, az Önök szolgáltatója

 • 2024/03/08 VÁLTOZTATÁS A CSATORNAKIOSZTÁSOKBAN

  Tisztelt Felhasználóink!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a FEM3 csatorna, a 267-es pozíción, mostantól TV2 Klub néven folytatja.

  Köszönjük megértésüket.

 • 2024/02/24 VÁLTOZTATÁSOK A CSATORNAKIOSZTÁSOKBAN

  Tisztelt felhasználók, Értesítjük Önöket, hogy február 24-től a Hayat Folk csatorna Hayat Folk Box, a Hayat Music pedig Hayat Music Box néven lesz elérhető.

 • 2022/06/30 ÁREMELÉS – VICTORYMEDIA

  TISZTELT FELHASZNÁLOK,

  Tekintettel a piacon kialakult állandó áremelkedésre, kénytelenek vagyunk szolgáltatásaink árait korrigálni. Ezért ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásainknál áremelés lesz, kezdődően 2022. augusztus 1-től.

  VICTORYMEDIA

  SZOLGÁLTATÁS NEVE ÚJ ÁR
  • 1 TV Basic 1.190 dinár
  • 2 TV Basic 1.340 dinár
  • 3 TV Basic 1.490 dinár
  • Internet Speed paket 1.990 dinár
  • Internet Turbo paket 2.620 dinár
  • 1 TV Basic + Internet Speed paket 2.780 dinár
  • 2 TV Basic + Internet Speed paket 2.930 dinár
  • 3 TV Basic + Internet Speed paket 3.080 dinár
  • 1 TV Basic + Internet Turbo paket 3.410 dinár
  • 2 TV Basic + Internet Turbo paket 3.560 dinár
  • 3 TV Basic + Internet Turbo paket 3.710 dinár

  *Az ár tartalmazza az ÁFÁ-t.

  Azok a felhasználók, akik havi előzfizetését érinti a drágulás, kérhetik a szerződésük felbontását a szerződés lejárta előtt, a szerződés megszakítás díjának kifizetése nélkül, Call Centerünk hívásával a : 062 80 20 202 és +381 23 65 00 00 számokon.

  Megértésüket és kötelezettségeik rendszeres teljesítését köszönjük!

 • 2020/11/01 KIHAGYHATATLAN ST CABLE PROMÓCIÓ!

  Csatlakozzon bármely ST Cable DUO, vagy TRIO csomagra és a mégtöbb szórakozás mellé most az első 12 hónapban eddig nemlátott kedvezményeket adunk.

   

  BŐVÍTSE A KÖRT ÉS TAKARÉKOSKODJON!

   

  www.stcable.tv

 • 2020/11/20 NEMZETI GYÁSZNAP

  TISZTELT FELHASZNÁLÓK,

  A Szerb Köztársaság három napig tartó gyásznapot hirdetett ki SPC Irinej Szerb pátriárka halála miatt. A három napig tartó gyásznap 2020. november 20-tól 22-éig tart. Ez idő alatt minden televíziós csatorna és rádióállomás kötelessége, hogy olyanra változtassa szórakoztató műsorait, amelyek alkalmazkodnak a gyásznaphoz. Amennyiben ezt nem tartják be, kötelesek vagyunk megszünteti sugárzásukat ideiglenesen 2020. november 22-éig.

  Előre is köszönjük megértésüket!

  SAT-TRAKT
  az Ön szolgáltatója

 • 2020/10/16 VÁLTOZÁSOK A TV+ CSATORNAKIOSZTÁSBAN

  Tisztelt felhasználók,

  A BK TV nevű tv csatorna leállt műsora sugárzásával, ebből kifolyólag a továbbiakban nem lesz része a csatornakiosztásainknak.

  Megértésüket köszönjük!

  SAT-TRAKT
  az Ön szolgáltatója

 • 2020/09/01 ÉRTESÍTÉS A CSATORNÁK KÓDOLÁSÁNAK VÁLTOZÁSÁRÓL

  TISZTELT FELHASZNÁLÓK,

  A médiatartalom digitális formátumban történő sugárzásának rendszereiben bekövetkezett változások miatt a továbbiakban nem áll módunkban, hogy az elosztó hálózaton sugározzuk a rövidített csatornakiosztást azokkal a tv csatornákkal, amelyek nemzeti frekvenciával rendelkeznek és a korábbi időszakban minden felhasználónak elérhetőek voltak.

  Az RTS 1, RTS 2, RTS 3, RTV 1, RTV 2, HAPPY TV, B 92, PRVA TV, PINK, PINK 2, PINK 3 tv csatornák rendszerint elérhetőek lesznek a TV+ csatornakiosztásban Set Top Box készüléken, vagy CA modulon keresztül.

  Megértésüket köszönjük!

  SAT-TRAKT
  az Ön szolgáltatója

 • 2020/09/01 ÚJ HD CSATORNÁK A TV+ CSATORNAKIOSZTÁSBAN

  TISZTELT FELHASZNÁLÓK,

  A televíziós szolgáltatás minőségének javítása érdekében a TV+ csatornakiosztás keretein belül új kiváló HD minőségű csatornákat vezetünk be.

  2020. október 1-jétől a következő SD minőségű csatornákat kiváló HD minőségben fogjuk sugározni:
  Fox Life, National Geographic, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Brazzers, Duna World.

  Büszkék vagyunk arra, hogy a kábeltévé szolgáltatók közül továbbra is a mi kínálatunk rendelkezik a legtöbb HD csatornával, ügyfeleink elégedettségére.

  Ezúttal értesítjük Önöket, hogy 2020. Október 15-én a LiChi TV nevű csatorna TV2 Séf névre vált.

  Kérjük felhasználóinkat végezzék el a csatornák automatikus úrjakeresését, hogy a változások láthatóvá váljanak.

  SAT-TRAKT
  az Ön szolgáltatója

 • 2020/04/12 KIESÉS – TOPOLYA

  Tisztelt felhasználók, lopás elkövetését megkísérelő rosszindulatú személyek tevékenysége miatt Topolya község területén minden szolgáltatásunk kiesett. Ügyeletes kollégáink megtalálták a szakadás helyét és mihamarabb megpróbálják elhárítani a kiesést. A szolgáltatás helyreállása 18 óra körülre tehető.
  Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.
  ST Cable

 • 2020/03/12 BEVEZETÉSRE KERÜL AZ RTS 3 CSATORNA AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁS OKTATÁSHOZ

  TISZTELT FELHASZNÁLÓK, ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLÁSOK,

  Az általános TV csatornakiosztásban változtatásokat eszközöltünk, így az S12 frekvencián az eddigi VH1 csatorna helyett az RTS 3 csatorna adását fogjuk sugározni, mely az általános iskolás diákok tanóráit közvetíti órarendben, 8 órától.

  Ez a csatorna a C54 frekvencián található Kumán és Melence területén.

  A TV+ csatornakiosztásban (digitális televízió) az RTS 3 csatorna mindenki számára elérhető.

  A középiskolások a www.rtsplaneta.rs interntes portálon letölthetnek egy applikációt, vagy élőben követhetik az órarend szerinti középiskolai oktatást, 8 órától.

  SAT-TRAKT
  az Ön szolgáltatója

 • 2020/03/01 8 HÓNAPON ÁT 50%-KAL KEVESEBB

  Televízió, internet és telefon a legkedvezőbb áron az ST Cable DUO és TRIO csomagokban.

  Fizessen DUO, vagy TRIO csomagjáért 8 hónapon át 50%-kal kevesebbet és takarékoskodjon.

  BŐVÍTSE A KÖRT ÉS TAKARÉKOSKODJON!

 • 2020/02/21 ÚJ CSATORNÁK A TV+ CSATORNAKIOSZTÁSBAN

  TISZTELT FELHASZNÁLÓK,

  Értesítjük Önöket, hogy 2020. ferbruár 23-án 00:00 órakor változtatásokat fogunk eszközölni a meglévő TV és TV+ csatornakiosztásokban.

  Az új, módósított TV+ csatornakiosztáshoz hozzáadunk 21 változatos TV csatornát, amihez még társul 5 attraktív TV csatorna a TRIO PRÉMIUM és TRIO MAX csomagok keretein belül.

  Ezzel egyidejűleg bejelentjük, hogy a TV+ csatornakiosztásba sikeres tárgyalások után visszatérnek a BN, BN Music, OBN, RTRS csatornák.

  Ahhoz, hogy követni tudják új csatornáinkat szükségszerű, hogy elvégezzék a csatornák automatikus újrakeresését az Önök Set-Top Boxain és TV készülékeiken.

  Amennyiben bármilyen nehézségbe ütköznek a csatornák újrakeresésénél, arra kérjük Önöket, hogy lépjenek kapcsolatba Call Centerünkel a következő telefonszámok egyikén: 024 4 155 155 (mobilhálózatból történő hívás esetén), vagy 18900 (vezetékes hálózatból történő hívás esetén).

  SAT-TRAKT

  az Ön szolgáltatója.

 • 2020/02/01 NAGYSZERŰ KEDVEZMÉNYEK AZ ÉV ELEJÉRE

  ST CABLE DUO ÉS TRIO CSOMAGOK.

 • 2019/12/01 ÜNNEPEKRE KÉSZEN

  ST CABLE ÜNNEPI CSOMAGOK.

  A TÖKÉLETES ÜNNEPEK RECEPTJE!

 • 2019/11/18 ÉRTESÍTÉS A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRŐL AZ INTERNETEN

  Egyre több rosszindulatú kísérletet tapasztalunk felhasználóink digitális személyazonosságával, bizalmas adataival és bankkártyáival való visszaélésekre.

  Amennyiben az interneten, a közösségi oldalakon, e-mailen keresztül, vagy bármilyen más formában (pl. nyereményjátékok) a cégünk nevében kérnek Önöktől bizalmas információikat (személyes adatok, bankkártya adatok, felhasználónevek, jelszavak és hasonlók) kérjük, hogy hagyják figyelmen kívül, mert az ilyen kérések nem a cégünktől érkeztek.

  Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeket az adatokat a SAT-TRAKT soha nem fogja kérni Önöktől.

  Minden aktivitásunkhoz kapcsolódó információt az stcable.tv (.net/.rs) hivatalos oldalunkon teszünk közzé, illetve a hivatalos SAT-TRAKT Facebook oldalon. Javasoljuk, hogy azokat a weboldalakat, melyek más domain-en vannak bejegyezve, de a cégünk oldalaként mutatják magukat, ne nyissák meg, ahogyan az ismeretlen feladótól érkező e-maileket sem. Legyenek különösen óvatosak, amennyiben állítólagos pénzügyi intézménytől, kormányhivataltól vagy más ügynökségtől kapnak olyan üzenetet, amelyben bizalmas adatokat kérnek. Egy gyanús hivatkozás vagy e-mail melléklet megnyitása olyan kártevő szoftvert telepíthet számítógépére, amely befolyásolhatja műkődését, vagy teljes ellenőrzést biztosíthat egy harmadik fél számára az adatok felett.

 • 2019/10/01 AZ ÜNNEPI VISSZASZÁMLÁLÁS ELKEZDŐDÖTT!

  AZ ÜNNEPI VISSZASZÁMLÁLÁS MÁR ELKEZDŐDÖTT!

  BŐVÍTSE LEHETŐSÉGEI KÖRÉT SZOLGÁLTATÁSAINKKAL ÉS FIZESSEN KEVESEBBET
  10, 9, 8, 7, VAGY 6 HÓNAPON KERESZTÜL

Podešavanja privatnosti
Kada posetite našu web stranicu, stranica može da sačuva informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo na našoj web stranici i na usluge koje nudimo.