Egyre több rosszindulatú kísérletet tapasztalunk felhasználóink digitális személyazonosságával, bizalmas adataival és bankkártyáival való visszaélésekre.

Amennyiben az interneten, a közösségi oldalakon, e-mailen keresztül, vagy bármilyen más formában (pl. nyereményjátékok) a cégünk nevében kérnek Önöktől bizalmas információikat (személyes adatok, bankkártya adatok, felhasználónevek, jelszavak és hasonlók) kérjük, hogy hagyják figyelmen kívül, mert az ilyen kérések nem a cégünktől érkeztek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ezeket az adatokat a SAT-TRAKT soha nem fogja kérni Önöktől.

Minden aktivitásunkhoz kapcsolódó információt az stcable.tv (.net/.rs) hivatalos oldalunkon teszünk közzé, illetve a hivatalos SAT-TRAKT Facebook oldalon. Javasoljuk, hogy azokat a weboldalakat, melyek más domain-en vannak bejegyezve, de a cégünk oldalaként mutatják magukat, ne nyissák meg, ahogyan az ismeretlen feladótól érkező e-maileket sem. Legyenek különösen óvatosak, amennyiben állítólagos pénzügyi intézménytől, kormányhivataltól vagy más ügynökségtől kapnak olyan üzenetet, amelyben bizalmas adatokat kérnek. Egy gyanús hivatkozás vagy e-mail melléklet megnyitása olyan kártevő szoftvert telepíthet számítógépére, amely befolyásolhatja műkődését, vagy teljes ellenőrzést biztosíthat egy harmadik fél számára az adatok felett.