TISZTELT FELHASZNÁLÓK,

A piacon jelenlévő folyamatos áremelkedések miatt kénytelenek vagyunk módosítani szolgáltatásaink árát. Ezúton értesítjük Önöket, hogy szolgáltatásaink ára emelkedik 2024. július 1-től.

Ez egyúttal lehetőség arra is, hogy megtekintsék aktuális kínálatunkat és válasszanak valamelyik ST Cable csomagunk közül, melyek számos előnyt és kedvezményt tartalmaznak. Aktuális ajánlatainkat megtekinthetik weboldalunkon: victorymedia.rs/hu/csomagok vagy keressék fel a legközelebbi SAT-TRAKT ügyfélszolgálati központunkat ahol munkatársaink rendelkezésre állnak minden szükséges információval.

Ha e közlemény közzétételétől számított 30 napon belül nem választanak ajánlott csomagjaink közül, és legkésőbb 2024. július 1-ig nem nyilatkoznak az előírt változtatásokkal kapcsolatban, ez az értesítés a Szerződés mellékleteként lesz figyelembe véve, tehát a továbbiakban a szolgáltatásokat a Szolgáltatások és csomagok új árjegyzéke alapján vehetik igénybe: Cene_paketa_i_usluga_01072024

Azon felhasználók, akiknek a havi előfizetési díja emelkedett, kérhetik a szerződés felmondását a lejárati idő előtt telefonon a Call Center hivásával a 0244155155 telefonszámon, vagy e-mailben: régi felhasználóknak info@smileytv.rs, info@victorymedia.rs, vagy Sat-Trakt felhasználóknak podrska@stcable.net, az értesítés közzétételétől számított 30 napon belül anélkül, hogy felmondással kapcsolatos költségek merülnének fel. Szerződésfelmondás előtt minden tartozást rendezni kell.

Ezúton emlékeztetjük minden ügyfelünket, hogy amennyiben aktiválják az e-Számlát elektronikus számlakezelés céljából, kedvezményre jogosulnak. Az e-Számla aktiválását és a hozzá tartozó e-mail cím megerősítését elvégezhető a ‘’Moj ST Cable’’ portálon keresztül: https://stcable.tv/moj-stcable/. Az e-Számla aktiválásával nemcsak megtakarítanak, hanem hozzájárulhatnak a papírfelhasználás csökkentéséhez is, ezzel is segítve a környezet megóvását.

Köszönjük szíves megértésüket!

Az Önök SAT-TRAKT-ja