POŠTOVANI KORISNICI,
Usled trenutne situacije na tržištu izazvane stalnim poskupljenjima, primorani smo da izvršimo korekciju cena naših usluga. Ovim putem Vas obaveštavamo da će da dođe do povećanja cena svih naših usluga, počevši od 1. jula 2024. godine.

Ovo je ujedno i prilika da pogledate našu aktuelnu ponudu i izaberete neki od atraktivnih ST Cable paketa koji sadrže brojne pogodnosti i popuste. Aktuelnu ponudu možete da vidite na našem sajtu: victorymedia.rs/paketi ili u Vama najbližem SAT-TRAKT korisničkom centru.

Ukoliko se u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja ne odlučite za neki od ponuđenih paketa, zaključno sa 1. julom 2024. godine i ne izjavite da niste saglasni sa izmenom, ovo obaveštenje biće smatrano aneksom Ugovora, te ćete nastaviti da koristite naše usluge po novom Cenovniku paketa i usluga: Cene_paketa_i_usluga_01072024.

Korisnici koji su dobili povećanje cene mesečne pretplate mogu da zatraže raskid Ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen, bez plaćanja troškova u vezi sa raskidom, pozivom Call Centra na broj 0244155155, ili slanjem mejla – za stare korisnike: info@smileytv.rs, info@victorymedia.rs, ili za Sat-Trakt korisnike na: podrska@stcable.net, u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja. Pretplatnik je dužan da izmiri sve dospele obaveze pre raskida ugovora.

Ovim putem Vas podsećamo da možete da uštedite na mesečnim računima ukoliko aktivirate e-Račun za elektronski prijem računa. Aktivaciju e-Računa i e-mail adrese za prijem e-Računa možete da izvršite putem korisničkog portala Moj ST Cable: https://stcable.tv/moj-stcable/. Aktivacijom e-Računa pored uštede, doprinosite smanjenju potrošnje papira, čime svi zajedno pomažemo očuvanju životne sredine.

Hvala na razumevanju i redovnom ispunjavanju Vaših obaveza!

Vaš SAT-TRAKT