TELEVÍZIÓ

MINI TV

192 TV

csatorna

65 HD

csatorna

50 RÁDIÓÁLLOMÁS

EPG

MIDI TV

246 TV

csatorna

92 HD

csatorna

50 RÁDIÓÁLLOMÁS

EPG

MAXI TV

279 TV

csatorna

112 HD

csatorna

50 RÁDIÓÁLLOMÁS

EPG

Az ST CABLE MINI, MIDI ÉS MAXI csomagokban a legjobb ismeretterjesztő, szórakoztató-, sport-, dokumentum- és gyermekcsatornák várják, a digitális adások száma meghaladja a 270-et, amiből 90 kiváló HD minőségű. A külföldi TV csatornák mellett, nagyszámú nemzeti, regionális és helyi TV csatornák is elérhetőek. Tapasztalja meg a televíziózás új dimenzióját az ST CABLE digitális televíziójával a kristálytiszta képnek és a tökéletes minőségű hangzásnak köszönhetően. Az ST Cable digitális televíziót kettő, három vagy akár több TV készülékre is csatlakoztathatja, a választott csomagjától függően.

150
din/hó

HBO HD

ÚJRA MŰKÖDIK A MOZI!

Élvezze a minőségi filmcsatorna nyújtotta élményeket a legnagyobb hollywoodi filmsikerekkel, a legújabb sorozatokkal, vitatott dokumentumfilmekkel, koncertekkel.

* Az HBO HD csomag ingyenesen megtalálható a DUO MAXI és TRIO MAXI csomagok keretein belül.

450
din/hó

HBO PRÉMIUM

CSAK IGAZI FILMKEDVELŐKNEK!

Biztosítsa magának a legjobb szórakozást nagy sikerű filmekkel a filmes világ minden részéről.

 

* Az HBO PRÉMIUM csomag ingyenesen megtalálható a DUO MAXI és TRIO MAXI csomagok keretein belül.

650
din/hó

HBO MAX

 • Élvezzék a legismertebb kasszasikerfilmeket és a legkiemelkedőbb történeteket a Warner Bros., HBO, DC és Cartoon Network kínálatából.
 • Amennyiben rendelkezik HBO GO előfizetéssel, minden további teendő nélkül használhatja az HBO MAX szolgáltatást, csak jelentkezzen be HBO GO felhasználójával. További eszközökön is követheti kedvenc filmjeit, sorozatait, miután letöltötte az HBO MAX alkalmazást az App Store árúházból, vagy a Google Play árúházból.
 • Az HBO MAX-ot nézheti a következő eszközökről: iPhone, vagy iPad, Android telefon és táblagép, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5, PS4.
 • Egyidejűleg akár 3 kijelzőn.
 • Akár 5 felhasználói fiók személyre szabva, gyermekeknek, vagy felnőtteknek, egyedi tartalmakkal.
 • Az HBO MAX aktiváláshoz töltse le az app store-ból az HBO Max alkalmazást, majd lépjen be az egyszeri aktivációs kódjával, amit az ügyfélszolgálatunkon kapott, amikor beaktiválta az HBO MAX szolgáltatást.
 • Az HBO MAX fiókjának regisztrációját a www.hbomax.com oldalon teheti meg.
 • A linkre kattintva: BEJELENTKEZÉS, majd válassza ezt az opciót: SZOLGÁLTATÓ CSATLAKOZTATÁSA és a legördülő listából válassza ki a SAT-TRAKT-ot. Miután ezek végére ért, írja be azaktivációs kódot és menjen rá a következő gombra: KÜLDÉS.

* Az HBO MAX promóciós ár 2022 május 1-éig érvényes.

290
din/hó
590
din/hó

Arena Sport HD

Szereti a sportot és a legjobbakat szeretné nézni?
Van Önnek egy TV csomagunk! Arena Sport HD CSOMAG, 6 kiváló sportcsatorna HD minőségben.

X Csomag

Azoknak akik tudják mit keresnek!
X csomag felnőtteknek szánt tartalommal.

200
din/hó

ST TV

AKTIVÁCIÓ

Ez a szolgáltatás csak a SAT-TRAKT digitális televízió és internet felhasználói számára elérhető.
AZ ST TV SZOLGÁLTATÁS REGISZTRÁCIÓJA:

 1. Nyissa meg a moj.stcable.net weboldalt és jelentkezzen be saját felhasználónevével és jelszavával.
 2. Bejelentkezés után a bal oldalon keresse meg az ST TV szolgáltatást.
 3. Válassza ki az ST TV menüpontot, majd a beállításokban aktiválja az ST TV hozzáférését.
 4. Az ST TV hozzáférése aktív. Arra van még csupán szüksége, hogy letöltse az ingyenes ST TV alkalmazást arra a készülékre, amelyen nézni szeretné a TV csatornákat (asztali vagy hordozható számítógép, android táblagép, android okostelefon, IOS készülékein). Az Önnek megfelelő alkalmazást az Eszközök és letöltések fül alatt töltheti le.
 5. Nyissa meg az alkalmazást és jelentkezzen be a saját ST Cable felhasználónevével és jelszavával.
 6. Bejelentkezés után megjelenik a csatornalista. Válasszon egyet közülük. Jó szórakozást!

AZ ST TV ALKALMAZÁS MEGJEGYZI AZ ÖN KÉSZÜLÉKEIT, AMELYBŐL LEGFELJEBB 3-AT ADHAT MEG.
A saját készülék listáját leellenőrizheti a moj.stcable.net weboldalon bejelentkezés után, az ST TV menüpontban. Továbbá itt lehetősége van arra is, hogy deaktiválja vagy kitörölje készülékét a listából.

ESZKÖZÖK ÉS LETÖLTÉSEK

Ahhoz, hogy használni tudja ST TV szolgáltatásunkat, jelentkezzen be a moj.stcable.net weboldalon a saját ST Cable felhasználónevével és jelszavával.
Bejelentkezés után töltse le a megfelelő alkalmazást android okostelefonjára, android táblagépére, illetve a PC alkalmazást asztali, hordozható számítógépére vagy IOS készülékeire.

TELEPÍTÉS

Töltse le az alkalmazást Android készülékére:

Töltse le az alkalmazást Apple készülékére:

FRISSÍTÉS

Az ST TV alkalmazás folyamatosan fejlesztve és frissítve lesz. A frissítés a Google Play Store-on keresztül, vagy az App Store-on keresztül fog történni, esetlegesen magában az alkalmazásban.

TECHNIKAI KÉRDÉSEK

Az ST TV alkalmazás felhasználói felülete a készülék tehnikai adottságaitól függ.

ANDROID KÉSZÜLÉKEK

Az ST TV alkalmazás elérhető a Google Play Store-on. A legkisebb támogatott Android verzió az 5.0.

WEB PLAYER

A TV csatornák elérhetőek különféle eszközökön vagy böngészőn keresztül is (Chrome, Firefox, Safari, Opera) az sttv.stcable.tv címen.
Ahhoz, hogy használni tudja az ST TV szolgáltatást, jelentkezzen be a moj.stcable.net weboldalra, saját ST Cable felhasználónevével és jelszavával.

Podešavanja privatnosti
Kada posetite našu web stranicu, stranica može da sačuva informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo na našoj web stranici i na usluge koje nudimo.