LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK - TELEVÍZIÓ

DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ SZOLGÁLTATÁS

A Digitális TV az analóg televízió szolgáltatáshoz képest (SD) lényegesen jobb kép- és hangminőséget biztosít. A digitális televízió egy újabb típusú műsorszórási technológia, amely a jelenlegi televíziózás átalakulásához vezet. A digitális jeltovábbításnak köszönhetően, a jel mentes bárminemű zavartól és külső hatástól. Más szóval, ha a vevőkészülék a legkisebb digitális jelet is érzékeli, ugyanolyan minőségben fogja megjeleníteni, mint a sokkal erősebb forrásból érkezőt. Ez azt jelenti, hogy a digitális műsorszórásban vagy kitűnő minőségű kép jelenik meg, vagy egyáltalán nem jelenik meg kép, vagyis nem létezik ún. „szemcsés” képernyő vagy elmosódott kép. A digitális TV jel lehetővé teszi a televízióállomásoknak, hogy kíváló minőségű és “mesterséges térhangzású” műsorokat sugározzanak. A Digitális TV széles (16:9) képarányt kínál, ugyanakkor megfelelő rugalmasságot és interaktivitást is lehetővé tesz. A tévénézés mellett lehetőséget nyújt egyéb szolgáltatások igénybe vételére, mint a feliratozás, az audiocsatornák, a műsorújság (EPG), stb.

SZÉLESVÁSZNÚ KÉP

A digitális televízió szolgáltatás rugalmassága (DVB) lehetővé teszi a szélesvásznú képek sugárzását. A műsorokat szélesvásznú, de régebbi típusú TV készülékeken is nézhetjük, azzal, hogy a régebbi készülékek alkalmazkodnak a 16:9-es képarányhoz, így a képernyő alsó és felső részén fekete csíkok jelennek meg.

MILYEN FELSZERELÉS SZÜKSÉGES A DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ SZOLGÁLTATÁSHOZ?

A digitális TV adás vételéhez szükséges egy digitális vevőkészülék, SET-TOP BOX/CA MODUL vagy Smart kártya. A felhasználók számos TV csatornát követhetnek, amit eddig az analóg televízió szolgáltatás nem tett lehetővé. SET-TOP BOX segítségével az analóg televízió képeit, a 4:3-as képarányt a 16:9-es váltja fel, amit a MENÜ pontban választhat ki a készülék távirányítója segítségével.

SET-TOP BOX

A SET-TOP BOX digitális jel vételére alkalmas készülék, amely átalakítja a jelet AV illetve cinch (kisebb felbontású) kimenetre és lehetővé teszi a digitális adások követését klasszikus analóg televízión keresztül is, amivel manapság a felhasználók többsége rendelkezik. A SET-TOP BOX egy HDMI kimenetet is tartalmaz (nagy felbontású). Analóg TV készülékeken kizárólag SET-TOP BOX-szal nézhető a digitális adás.

A SET-TOP BOX HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA

A SAT-TRAKT SET-TOP BOX használati útmutatójának letöltése.

A DIGITÁLIS TELEVÍZIÓ SZOLGÁLTATÁS MEGEGYEZIK A HDTV-VEL?

Nem. A HDTV (High Definition Television) egy újabb szabvány, amely kiváló képminőséget biztosít. Ahhoz, hogy élvezni tudja az említett képminőséget, szüksége van egy HD Ready vagy Full HD felbontási egységet kezelő TV készülékre és egy HDTV vevőkészülékre (SET-TOP BOX-ra vagy CA MODUL-ra, amit a SAT-TRAKT biztosít Önnek).

HDTV

Az analóg és a digitális televízió szolgáltatás mellett ismeretes még a HDTV (High Definition Television) is. A HD (High Definition) jelölés a felbontásra vonatkozik – a vízszintes vonalak számára, amit a képernyő megtud jeleníteni –, nem pedig a TV készülék gyártási technológiájára. A HDTV valójában digitális televízió, mely a hagyományos analóg televíziónál jóval nagyobb felbontást biztosít. A HDTV által sugárzott kép sokkal több információt tartalmaz, mint a szabványos felbontású TV. Ezek a kiegészítő információk tisztább és gazdagabb megjelenést biztosítanak, mely részletesebb képet és jobb hangzás ad. A HDTV a televíziózás utolsó vívmánya, tökéletes kép- és hangminőséget nyújt a nézők számára és akár ötször részletesebb képfelbontást, mint a hagyományos TV készülékek. A HDTV olyan érzést kelt bennünk, mintha moziban ülnénk. A kíváló képminőség a nagy képernyőjű televízióknál jut kifejezésre. Ez azt jelenti, hogy a HDTV előnye a nagyobb képernyőknél illetve kivetítőknél jobban érzékelhető. A HDTV teljes képernyőn élvezhető igazán és a mozihoz hasonló látványt tár elénk mesterséges térhangzással. Létezik néhány HD televíziós szabvány, melyek közül a legnépszerűbbek: 720p, 1080i és 1080p. A szabványos felbontású televízió (Standard Definition vagyis SD) alatt értjük a 768×576 pixel felbontásút, vagyis a kép 768 pixelből (pontból) áll merőlegesen és 576-ból függőlegesen. Ez a televíziós jel jellemző az analóg TV készülékekre is. A HDTV (High Definition vagyis HD) kétszer (1280×720 pixel) illetve, ötször nagyobb (1920×1080 pixel) a felbontást nyújt. Minél több a pixelek száma, annál nagyobb a felbontás, tartalmasabb és élesebb a kép. Mondhatjuk, hogy a HDTV jel a legélesebb, amit a digitális televízió biztosítani tud.

MENNYIVEL ÉLESEBB A HDTV KÉPE A SZABVÁNYOS TELEVÍZIÓHOZ KÉPEST?

Az analóg televízió, amit az utóbbi 60 évben néztünk, 768×576 pixel felbontású. Ezzel ellentétben a HDTV műsorok 1920×1080 pixel felbontásban nézhetőek, ami a gyakorlatban ötször élvezhetőbb képet biztosít a szabványos televíziónál. A különbség azonnal észrevehető.

MI A KÜLÖNBSÉG A HD READY ÉS A FULL HD TV KÉSZÜLÉK KÖZÖTT?

A HD Ready az a formátum, ami kétszer nagyobb felbontást biztosít a szabványos televíziók felbontásánál. A HD Ready TV készülékek 720p és 1080i képfelbontást tudnak megjeleníteni. A Full HD a maga hihetetlen 1080 vízszintes vonalával a HD televíziózás csúcsát jelenti.

RÉGI TV KÉSZÜLÉKEM TOVÁBBRA IS HASZNÁLHATOM?

Igen, de ha régebbi típusú TV készülékkel rendelkezik, nem tudja élvezni a nagyfelbontású TV csatornák nyújtotta élményeket. Amennyiben készüléke támogatja a HD ready vagy a Full HD szabványt, teljes egészében élvezheti a HD adások nyújtotta előnyöket. A HD csatornák nézésének csak akkor van értelme, ha HD ready vagy Full HD készülékkel rendelkezik, mert csak ezek képesek teljes HD minőséget nyújtani Önnek.

DOLBY® DIGITÁLIS TÉRHANGZÁS

Az említett hangzás nagyon közel áll a klasszikus DVD lemez nyújtotta térhangzáshoz. A nagy felbontású TV (HDTV) kizárólag Dolby® Digitális hangot közvetít (Dolby® Digital Sound). A felhasználóknak adott a lehetőség, hogy a műsorokat és a térhangzást teljes mértékben élvezzék nagy felbontású, szélesvásznú TV készülékeiken. Az adott műsort közvetítő TV csatornától függ, hogy Mono, Dolby Stereo vagy Dolby Surround 5.1-es hangzásban lesz részünk, vagyis egy, kettő vagy hat független audio kimenetet használhatunk. Ha a felhasználó a digitális vevőkészüléket (SET-TOP BOX) erősítőre, házimozi rendszerre vagy más megfelelő készülékre csatlakoztatja, a kiválasztott műsor követésekor ugyanolyan hangzásban lesz része mintha DVD filmet nézne házimozin keresztül.

EPG – ELEKTRONIKUS MŰSORÚJSÁG

Az elektromikus műsorújság a digitális televíziózás kulcsfontosságú alkalmazása. Célja, hogy a nézők betekintést nyerjenek a különböző csatornákon sugárzott műsorok tartalmába. Ezzel az alkalmazással, megtekintheti az összes tévéműsor tartalmát, képekkel kiegészítve (a weboldalakhoz hasonlóan). A felhasználó bármely pillanatban hozzáférhet, attól függetlenül, hogy épp melyik csatornát nézi. A programozás lehetősége is adott (az emlékeztető, a felvenni kívánt műsor beállítására/rögzítésére szolgál).

GYERMEKZÁR

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy gyermeke elől eltudja zárni, azokat a csatornákat, amelyek korhatárhoz kötöttek.

CSATLAKOZÁS – SET-TOP BOX VAGY CA MODUL SEGÍTSÉGÉVEL

A felhasználó SET-TOP BOX vagy CA MODUL segítségével csatlakozhat. Aki LCD vagy Plazma TV készülékkel rendelkezik és beépített DVB-C tunert és/vagy CI+Slot-ot tartalmaz készüléke, annak MODUL használatát javasoljuk, míg akinek régebbi típusú TV készüléke van, annak SET-TOP BOX-ot.

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK - INTERNET

KÁBEL INTERNET

A kábel internet olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az internetes csatlakozást a már meglévő kábeltelevíziós hálózaton keresztül.

AZ ÖNÖK FELHASZNÁLÓJA SZERETNÉK LENNI!

Amennyiben felhasználóink népes táborához szeretne tartozni, csupán annyit kell tennie, hogy személyi igazolványával ellátogat az Önhöz legközelebbi ST Cable ügyfélszolgálatba, aláírja a kérvényt, hűségnyilatkozatot köt és egy csomagot választ kínálatunkból. A kérvényt online is elküldheti weboldalunkon. Jogi személy esetén szükséges a cégbejegyzési okirat másolata és a pecsét. A kérvényt és a hűségnyilatkozatot a felhatalmazott személynek kell aláírnia.

INTERNET – CSATLAKOZÁSI DÍJ

Az összeg a választott szerződés típusának függvényében változhat:

  1. hűségnyilatkozat nélkül 3220,00 din,
  2. kétéves hűségnyilatkozat esetén 1,00 din

MIÉRT ÉRDEMES A SAT-TRAKT KÁBEL INTERNET SZOLGÁLTATÁSÁT VÁLASZTANIA?

A SAT-TRAKT kábel internet a következőket biztosítja az Ön számára:

  1. kiváló minőségű internetkapcsolatot a nap 24 órájában (csak a megvalósított letöltési adatforgalmat számoljuk el),
  2. ingyen kábelmodem használatot, míg felhasználóink körébe tartozik,
  3. egy kiosztott nyilvános IP címet,
  4. 10 MB tárhelyet az Ön weboldala számára, a http://personal.stcable.net/~felhasználónév címen,
  5. akár 1-20 e-mail címet, a választott csomagtól függően (további e-mail fiókok nyitása is lehetséges),
  6. 100 MB-os levélfiókot, SPAM- és vírusszűréssel

BEKÖTÉSI MUNKÁLATOK

A bekötés két szakaszból áll:

  1. Technikai feltételek biztosítása – ez a kábelra történő elosztó felszerelését foglalja magába, amellyel az Ön háztartása hálózatunkra kapcsolódik (általában a padláson található), ahonnan egy háromszorosan árnyékolt kábelt vezetünk el a számítógépig.
  2. Kábelmodem csatlakoztatása – a kábelmodem telepítését és ellenőrzését foglalja magába.

KELL-E ÓRÁKAT VENNEM AZ INTERNET HASZNÁLATÁHOZ?

Az internet használatához nem kell órákat vennie, ami 24 órás csatlakozást jelent (kényelmesebb alternatíva), csupán az átvett adatmennyiséget számoljuk el. Például: Tegyük fel, hogy Ön megnyitja a böngészőben egy napilap online kiadását. Amint az említett oldal letöltődik, nyugodtan olvasgathatja azt és nem szükséges számot vezetni arról, hogy mennyi ideig tartózkodott az említett oldalon.

NAGY MENNYISÉGŰ ADATFORGALOMRA LENNE SZÜKSÉGEM, DE NEM SZERETNÉK SZÁMOT VEZETNI A FOGYASZTÁSRÓL.

Erre az internethasználatra ajánljuk az úgynevezett Flat csomagokat, ahol Ön nem az adatmennyiséget fizeti, hanem egy bizonyos letöltési sebességet.

MÁS IS HOZZÁFÉRHET A SZÁMLÁMHOZ?

Azáltal, hogy a felhasználók nem vesznek órákat, és hogy az Internet használata kábelmodemhez kötött, senki sem “lophatja el” a megabájtokat, még akkor sem, ha esetleg hozzáfér az Ön jelszavához. Az Ön számlájára kizárólag a saját modemjének adatforgalma lehet kihatással.

A KÁBELINTERNETHEZ KÜLÖN FELSZERELÉS KELL? MENNYIBE LENNE ENNEK A KÖLTSÉGE?

A kábelinternet használatához kábelmodem szükséges. Egy külső eszközről van szó, amelyet minden felhasználónk számára bérmentesen biztosítunk, mindaddig míg felhasználóink körébe tartozik.

HOGYAN CSATLAKOZTATHATÓ A MODEM A SZÁMÍTÓGÉPHEZ?

A modem két kommunikációs porttal rendelkezik, egy USB és egy hálózati (ethernet) csatlakozóval, így a számítógépet USB kábellel vagy hálózati kábellel csatlakoztathatja a modemhez, a számítógépnek a megfelelő szabad porttal kell rendelkeznie.

RÉGEBBI TÍPUSÚ SZÁMÍTÓGÉPPEL RENDELKEZEM. FEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁT IS IGÉNYBE TUDOK VENNI?

Elegendő, hogy a számítógépe rendelkezzen egy USB bemenettel, amivel az utóbbi években minden konfiguráció rendelkezik. Amennyiben az Ön számítógépe régebbi, elegendő egy hálózati kártyát telepítenie, melyet a legrégebbi konfigurációk is támogatnak.

SZÜKSÉGES-E TELEFONKAPCSOLAT?

A kábelmodemnek nincs szüksége telefonvonalra az internetkapcsolathoz, csupán a kábeltelevízióhoz szükséges koaxiális kábelre. Így az internethasználat nem foglalja le a telefonvonalat, és nem is hat ki a telefonszámla összegére.

A KÁBELMODEMRE CSATLAKOZTATHATÓ TÖBB ESZKÖZ IS?

Igen, amennyiben van routere illetve switch-e. Részletes útmutatót itt találhat.

HOL ÉS HOGYAN TUDOK CSOMAGOT VÁLTANI?

A csomagváltás kérvény benyújtásával történik, amelyet a ST Cable ügyfélszolgálatoknál tölthet ki, illetve honlapunkon a moj ST Cable fiók belépésével, vagy a helyi ügyintézőnknek küldött e-maillel.

SZÁMLÁIM RENDEZTEM BANKON, ILLETVE POSTÁN KERESZTÜL, DE MÉG MINDIG NEM MŰKÖDIK AZ INTERNET.

Amennyiben nem az ügyfélszolgálatunknál intézi befizetését, kérjük hogy küldje el a befizető másolatát faxon a (024) 715 761-es számra, vagy e-mailben a racuni@stcable.net címre. Amennyiben a másolatot elküldi a munkanap folyamán 16 óráig, még aznap visszakapcsoljuk.

AZ ADATFORGALOM NYOMON KÖVETÉSE

A moj ST Cable fiókba való belépéssel, illetve felhasználóneve és jelszava megadásával nyomon követheti aktuális- és múlthavi fogyasztását. Amennyiben az ezt megelőző időszakok fogyasztását is meg szeretné megtekinteni, forduljon helyi ügyintézőnkhöz.

ÉRKEZHETNEK E A SZÁMLÁIM ÉS AZ ÉRTESÍTÉSEK EGY MÁSIK E-MAIL CÍMRE A @STCABLE.NET-EN KÍVÜL?

Leveleinket kizárólag a @stcable.net e-mail címekre tudjuk küldeni, mivel a levelek megérkezésére nem tudunk felelősséget vállalni hálózatunkon kívüli cím esetén. A webmail beállításai alatt be tudják állítani, hogy a levelek, amelyek a @stcable.net címükre érkeznek, automatikusan átirányítódjanak egyéb e-mail címekre, melyek lehetnek hálózatunkon kívüliek is. Az e-Számla aktiválásához és az e-mail cím megerősítéséhez, amelyre fogadni szeretné e-Számláját kérjük keresse fel a moj ST Cable: moj.stcable.net felhasználói portált, vagy az Önhöz legközelebb lévő ST Cable ügyfélszolgálatot. A számla fogadására használt e-mail nem kízárólagosan @stcable.net cím kell, hogy legyen.

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK - HOSTING

WEBSITE

Az Ön honlapja egy olyan hely az interneten, amit a világon bárki, bármikor megtekinthet, üzenetet hagyhatnak Önnek, vagy éppen megvásárolhatják termékeit. A website kiváló lehetőséget nyújt a cég demonstrálására, a tevékenységei és termékei ismertetésére és információ cserére.

DOMAIN – DOMAIN NÉV

Az Ön domainje egyben az Ön internet címe is, ami egyéni az egész világon. Amíg Ön használja, senki más nem veheti igénybe.

HOGYAN VÁLASSZUNK DOMAIN NEVET?

A domain neve nagyon fontos. Okosan kell kigondolni, egyszerűnek és könnyen megjegyezhetőnek kell lennie – részletes információkat itt talál.

NEMZETI DOMAIN

A nemzeti domainek két karakteres kóddal végződnek, amelyek azt az államot jelölik, ahova tartoznak. Szerbia nemzeti domainje .rs-re végződik. A .rs domainhez a .co.rs (kommerciális RS domain), a .org.rs (szervezet), a .in.rs (természetes személy), a .edu.rs (oktatási intézmények), vagy csak a .rs (általános jelzés) végződés tartozik.

HOSTING

Ahhoz, hogy honlapja lehessen az interneten egy web-szerverre van szüksége, vagy hosting providerre. A web szerver drága és nagyobb műszaki tudást és meghatározott követelményeket igényel, és a felhasználók többségének erre nincs szüksége. Mi biztosítjuk ezt Önnek – felszerelést, műszaki feltételeket kínálunk és mentesítjük Önt a részletek körüli aggodalmak alól. A hosting olyan szolgáltatás, amivel a mi web szerverünkön helyet különítünk el, hogy feltehesse a honlapját, ami akkor jelenik meg, ha valaki az Ön domainjét hívja. Vagyis itt „él” az Ön honlapja.

DNS HOSTING

Amennyiben az Ön domainjét nem nálunk regisztrálta, ez a szolgáltatás lehetővé teszi hogy az Ön domainje vagyis weboldala elérhető legyen az interneten. Beállíthat minden szükséges paramétert és DNS bejegyzést (A, CNAME, MX, TXT), hogy az oldal és az e-mail az Ön domainjén működjön, attól függetlenül hogy nálunk regisztrált vagy esetleg más szolgáltatónál.

HOGYAN MŰKÖDIK A WEBSITE?

A honlap adatok, vagy szövegek gyűjteménye (csakúgy, mint ez, amit éppen olvas), ami a web szerveren található megszakítás nélküli internetkapcsolattal. Ha valaki megtekinti a honlapunkat, az ő számítógépe kapcsolatba lép a web szerverrel, amin megtalálható a keresett oldal és ellátja a látogatót a keresett információkkal (azzal, amit látni akar).

E-MAIL CÍMEK AZ ÖN DOMAINJÉHEZ

Ha bejegyzett domainnel rendelkezik, számos e-mail címet tud létrehozni ezen a domainen, pl. prodaja@kompanija.co.rs. Az e-mail címek számát a megválasztott hosting csomag határozza meg.

HAVI ADATFORGALOM (QUOTA)

A havi sávszélesség a havi szinten kimutatott adatátvitel, amit az Ön internetes bemutatójáig (-val) valósított meg. Minden hosting csomag meghatározott maximális havi sávszélességgel rendelkezik, aminek átlépése után minden további adatátvitel elszámolása külön történik. Az 1 GB-os havi sávszélesség megközelítőleg 10.000 látogatásra elegendő havonta, de ez a szám sokban függ a honlap tartalmától.

HELY A DISKEN (MB)

Minden internetes honlap egy meghatározott helyet foglal el a web szerver diskjén. A disken található hely az összes file számát jelöli, amit Ön felhasználhat a prezentációjához és itt találhatóak még a webszerver részei: a struktúra, a képek, a szkriptek, valamint az e-mail üzenetek, amelyek az Ön mailbox-ban találhatók.

WEBMAIL

A webmail olyan opció, amin keresztül lehetővé válik a beérkezett levelek megtekintése, külön e-mail szoftver használata nélkül, csak a webböngésző alkalmazásával. Lehetőség nyílik arra, hogy elolvassa a leveleit, újakat írjon, hogy átirányítsa a postaládáját másik címre, stb. A webmailt akkor is használhatja, ha úton van, szabadságon – vagy ha csak nincs annak a számítógépnek a közelében, ahol be lett állítva az e-mail szoftver, ahol általában az elektronikus postáját olvassa.

E-MAIL ÁTIRÁNYÍTÁS ÉS AUTOMATIKUS VÁLASZ

Az e-mail átirányítás lehetővé teszi, hogy a beérkezett postát az Ön által megválasztott másik e-mailre irányítsák át. Amikor például az A címen bekapcsolja a B címre való átirányítást, minden A címre beérkező levél automatikusan megérkezik a B címre is. Az e-mail automatikus válasz lehetővé teszi a szerver számára, hogy amennyiben a beérkezett üzenet eleget tesz az előre definiált feltételeknek, automatikusan előre mentett üzenetet tartalmazó válaszlevelet küldjön a feladónak. Például, amennyiben a feladó az office@imedomena.rs címre küld üzenetet, amiben ajánlatot kér, néhány másodperc alatt megkapja az Ön vállalata által definiált árjegyzékét.

A HONLAP NAPI LÁTOGATOTTSÁGA

Az internet marketing stratégia tervezésében fontos szerepet játszik a weboldal látogatottságának analízise. Számos hasznos információval szolgál a honlapjához, mint pl. a napi látogatók száma, mely országból érkeznek a látogatások, mi érdekli őket a leginkább, melyik keresőn keresztül találtak a honlapra stb. A honlap látogatottságának analízise naponta frissül.

MYSQL PHPMYADMIN-NAL

A MYSQL a Web aplikációkban leggyakrabban használt adatbázis. A phpMyAdmin grafikai webfelület, ami az adatok frissítésében segít a webböngészőn (browser) keresztül.

FTP HOZZÁFÉRÉS

Az FTP (File Transfer Protocol) hozzáférés lehetővé teszi, hogy az Ön számítógépéről a file-ok a web szerverre kerüljenek, vagy fordítva. Általában a weboldal felállítására szolgál.

DOMAIN ÁTIRÁNYÍTÁS

Ha több domainnel rendelkezik és csak egy web prezentációval, lehetőség van a domain átirányítására. Ebben az esetben minden domain ugyanazt a web teret mutatja, vagyis ugyanaz a weboldal jelenik meg bármelyik átirányított domain esetén.

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK - TELEFON

RÉSZESÜLHETEK E ÚJ TELEFONKÉSZÜLÉKBEN?

Kínálatunkban jelenleg GIGASET telefon készülék található, viszont ha más szolgáltatótól hordozná számát, az Ön meglévő készüléke is megfelelően fog működni hálózatunkban. Természetesen, ha régebbi modellel rendelkezik, akkor néhány funkciót nem tud majd használni (a régi típusú telefonkészülékek nem rendelkeznek kijelzővel, így logikus, hogy nem tudja majd azonosítani a számot ami éppen hívja, mivel nincs kijelző ami ezt megjelenítené…).

SZÜKSÉGES E ÚJ KÁBEL?

A legtöbb esetben nem, csak dolgoznunk kell egy kicsit a meglévő vezetékeken. Elhelyezzük a telefonos modemünket, amit csatlakoztatunk a már meglévő koaxiális kábelhálózatra, amibe csatlakozik a telefonkábel.

HOGYAN HOZZUK ÁT TELEFONSZÁMUNKAT A TELEKOMTÓL A SAT-TRAKT-HOZ?

Csupán ki kell töltenie és aláírnia a kérvényt a telefonszám költöztetéséhez hálózatunkba – a többi a mi dolgunk!

MILYEN FEJLETT FUNKCIÓKKAL RENDELKEZIK A ST CABLE VEZETÉKES TELEFON?

Az összes fejlett funkció ingyenesen elérhető az Ön számára. Amennyiben telefonkészüléke támogatja ezeket a rendeltetéseket, beállíthatja őket készülékén vagy a Saját ST Cable fiókján keresztül. A következő funkciókat tudja beállítani: hívószámkijelzés, saját telefonszám elrejtése, minden hívás átirányítása, hívásátirányítás ha foglalt vagy nem felel, híváskorlátozás, hívásvárakoztatás.

IGÉNYELHETEK ÚJ TELEFONSZÁMOT A SAT-TRAKT-TÓL?

Igen, igényelhetnek tőlünk új telefonszámot.

LEGFELJEBB HÁNY TELEFONSZÁMMAL RENDELKEZHETEK?

Egy modem összesen 2 telefonvonalat tartalmaz (2 telefonszám), de több telefonkészülék csatlakoztatható rá (például: egy emeleten 1 telefonszám – 2 telefonkészülék/nappali és hálószoba, a másik telefonszám pedig a földszinten helyezkedik el)

ELLENŐRIZHETEM A FOGYASZTÁST?

Igen, online hozzáférhet saját telefon fiókjához a moj ST Cable-en keresztül.

SZÜKSÉGES INTERNET KAPCSOLAT A ST CABLE TELEFONHOZ?

Nem. Kábelcsatlakozásra és az általunk biztosított telefonmodemre lesz szüksége, amire a telefonkészülék csatlakozik.

A TELEFONSZOLGÁLTATÁS HAVI KÖLTSÉGE

A havidíjuk akár 50%-kal is kedvezőbb lehet. Attól függően, hogy melyik csomagunkat választja, akár 6500 dinárt is megtakaríthat 2 év alatt. A ST Cable hálózaton belül az ingyenes beszélgetés mellett, 100 ingyen percet biztosítunk belföldi vezetékes, illetve külföldi számok (Zóna 1) hívása esetén és olcsóbb 6 dináros külföldi percdíjakat (Németország. Magyarország, Szlovákia, Nagy-Britannia, Ausztrália, Canada, stb.) az 1-es Zónában.

Podešavanja privatnosti
Kada posetite našu web stranicu, stranica može da sačuva informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo na našoj web stranici i na usluge koje nudimo.