ST CABLE INTERNET

Tegye teljessé ultragyors internetjét, vezetékes telefon- és megbízható hostingszolgáltatását OFFICE csomagjaink valamelyikével

SZIMMETRIKUS INTERNET HOZZÁFÉRÉS

Állandó nagysebességű szimmetrikus internet-hozzáférés (azonos le- és feltöltési sebesség) üzleti felhasználók, illetve kisebb szolgáltatók és egyedi igényű magánemberek számára.

ASZIMMETRIKUS INTERNET HOZZÁFÉRÉS

Az aszimmetrikus internet-hozzáférés előnyei, elsősorban üzleti felhasználók számára kitűnő ár-érték arány és magas letöltési sebesség.

OFFICE BASIC

(NET / HOSTING / TEL)

70/5

Mbps

5GB

tárhellyel

200

perc

Ingyenes WiFi router 10 e-mail cím Ingyenes .co.rs domain Ingyen vezetékes telefonkészülék minden új ST Cable számhoz INGYENES SZÁMHORDOZÁS Ingyenes hívások ST Cable hálózaton belül 200 INGYEN perc belföldi vezetékes és külföldi számok hívása esetén (1-es Zóna)

ÁR

2.700

din/hó

OFFICE MEDIUM

(NET / HOSTING / TEL)

100/5

Mbps

10GB

tárhellyel

2x200

perc

Ingyenes WiFi router 50 e-mail cím Ingyenes .co.rs domain Ingyen vezetékes telefonkészülék minden új ST Cable számhoz INGYENES SZÁMHORDOZÁS Ingyenes hívások ST Cable hálózaton belül 2 telefonvonal 2 x 200 INGYEN perc belföldi vezetékes és külföldi számok hívása esetén (1-es Zóna)

ÁR

3.700

din/hó

OFFICE PREMIUM

(NET / HOSTING / TEL)

120/10

Mbps

20GB

tárhellyel

2x200

perc

Ingyenes WiFi router 50 e-mail cím Ingyenes .co.rs domain Ingyen vezetékes telefonkészülék minden új ST Cable számhoz INGYENES SZÁMHORDOZÁS Ingyenes hívások ST Cable hálózaton belül 2 telefonvonal 2 x 200 INGYEN perc belföldi vezetékes és külföldi számok hívása esetén (1-es Zóna)

ÁR

4.900

din/hó

OFFICE ULTIMATE

(NET / HOSTING / TEL)

180/10

Mbps

50GB

tárhellyel

2x200

perc

Ingyenes WiFi router korlátlan számú e-mail cím Ingyenes .co.rs domain Ingyen vezetékes telefonkészülék minden új ST Cable számhoz INGYENES SZÁMHORDOZÁS Ingyenes hívások ST Cable hálózaton belül 2 telefonvonal 2 x 200 INGYEN perc belföldi vezetékes és külföldi számok hívása esetén (1-es Zóna)

ÁR

6.700

din/hó

Az árak az áfát nem tartalmazzák.

AS SZÁM ÉS IP CÍM BEJEGYZÉS

A SAT-TRAKT tagja az RIPE NCC regionális internetes nyilvántartásnak, amely az internetes források euroázsiai régióban történő elosztásáért és az LIR-be (helyi internetes regiszter) való besorolásáért felelős, LIR-ként cégünk a hálózatunkhoz csatlakozók számára biztosítani tudja az AS-számok és az IP címek bejegyzését a RIPE adatbázisba.

ST CABLE TELEFON

ANALÓG JELEK

Megfelelő eszközeink segítségével, mint amilyen az MTA (Multimedia Terminal Adapter) vagy a VoIP Gateway, vezetékes telefon előfizetőink számára is fel tudjuk ajánlani az analóg telefonvonalakat, amelyekhez közvetlenül csatlakoztathatók a telefonkészülékek, vagy egy analóg porttal rendelkező telefonközpont. Ebben a konfigurációban minden telefonvonalhoz ugyanaz a szám tartozik.

SIP TRUNK

A telefonvonalak IP hálózaton keresztül jutnak az előfizetőink telefonközpontjába, amely SIP protokollon keresztül veszi át a bejövő hívásokat. Az ilyen típusú szolgáltatás esetében a telefonvonalak száma nem feltétlenül függ a telefonszámoktól, pl. igénybe vehető a telefonvonalaknál több vagy kevesebb telefonszám is.

ST CABLE LAN

STRUKTURÁLIS KÁBELEZÉS

A kábelezés célja egy vagy több objektum fizikai szinten történő „behálózása”. A strukturált kábelezés csillag-topológiára épül. Ez a hálózat többrétű felhasználását is lehetővé teszi, például a számítógép és riasztórendszerek, videós megfigyelések, telefonok illetve ipari automatizált vezérlőegységek működtetését.

MANAGED LAN

A helyi számítástechnikai hálózatok tervezésével, a hálózati eszközök konfigurálásával és a szükséges hálózati szolgáltatások létrehozásával stabil hálózati kommunikációt biztosít, amely megfelel a jelenkor követelményeinek. Hálózati komponensek működési paramétereinek proaktív ellenőrzését is tartalmazza.

ESZKÖZÖK BÉRLÉSE

A SAT-TRAKT felhasználói számára biztosítja az igénybe vett szolgáltatásokhoz szükséges berendezések bérlését is (szolgáltatók, üzleti felhasználók és lakossági felhasználók számára). Ilyen berendezések pl. a routerek, L2 switchek, stb.

FELHASZNÁLÓI ESZKÖZÖK MENEDZSMENTJE

A SAT-TRAKT egy olyan tartalékkezelő rendszert alkalmaz, amely lehetővé teszi az összes felhasználói eszköz folyamatos és egyidejű felügyeletét 24/7/365.

MŰSZAKI TÁMOGATÁS

A SAT-TRAKT szolgáltatásaival egyidejűleg technikai támogatást is nyújt lakossági és üzleti felhasználóinak egyaránt, a felhasználó lakóhelyén.

TÁVOLSÁGI MŰSZAKI SZOLGÁLAT (REMOTE HAND)

A SAT-TRAKT olyan szolgáltató, amely technikai támogatást nyújt a távolban lévő lakossági és üzleti ügyfeleknek is.

ST CABLE HOSTING

HOSTING SZERVER

A SAT-TRAKT adatközpontok felhasználói szerverek számára rack szekrényekben biztosítanak professzionális környezetet a berendezések hosszú távú üzemeltetéséhez. Ezek a szobák amellett, hogy korlátlan kapacitással rendelkeznek, az internethálózathoz való tökéletes hozzáférés érdekében légkondicionáltak, szünetmentes tápegységgel, automatikus generátorral, tűzvédelemmel, riasztórendszerrel és videó megfigyeléssel vannak ellátva.

MEGOSZTOTT (SHARED) WEB HOSTING

A SAT-TRAKT szerverein a felhasználói weboldalak és e-mail fiókok elhelyzése cPanelen történik, így a hostolt weboldalak és e-mail fiókok szervereink erőforrásait használják.

SAJÁT MX SZERVER

A Megosztott (Shared) web hosting szolgáltatások felhasználói számára lehetővé teszi, hogy saját IP-címet hozzanak létre e-mail kommunikációjukhoz. A felhasználók saját, független IP-címe garantálja, hogy a kimenő e-mailek „SBL szűrése” csak egy, a saját MX szerverének IP-címe által történjen. Ezáltal a saját MX szerver olyan esetekben is védelmet nyújt, amikor a kimenő e-mail kommunikáció blokkolva lenne a Megosztott (Shared) web hosting más fiókjai miatt.

DOMAIN BEJEGYZÉSE

A nemzeti és nemzetközi domainek nyilvántartásába, valamint a regisztrált domainek DNS jegyzékébe történő bejegyzésével biztosítjuk a globális internetes hálózaton keresztül történő elérhetőséget.

ST CABLE FELÜGYELET

RIASZTÓRENDSZEREK

A RIASZTÓRENDSZER FELÉPÍTÉSE:

 • a riasztóközpont, melyhez eltérő számú bejövő zóna csatlakoztatható,
 • tartalék áramforrás, mely áramszünet esetén működésbe lép,
 • dérzékelő sziréna (beltéri és/vagy kültéri szabotázs-biztos alkalmazás, önellátó), vezetékes és vezeték nélküli vészjelző.

Különböző rendeltetésű érzékelők szerepelnek kínálunkban.

A védett területen belül minden tevékenységet mozgásérzékelők követnek. A legforgalmasabb pontokra helyezzük el őket például a bejáratokhoz, folyosók, lépcsők fölé stb. A mozgás érzékelésén túl, fontos az ajtók és ablakok nyitásának megfigyelése is. Ehhez mágneses érintkezőket használunk, amelyeket a nyílászáró (műanyag vagy fém) típusának, valamint a beszerelés módjának (felszerelés vagy beszerelés) függvényében választunk ki.

Azokban a helységekbe, ahol fenn áll a behatolás lehetősége, pánikgombokat vagy síneket telepítünk a zaj elkerülése érdekében.

A betörések korai felismerését üvegtörés érzékelő segíti, amely a különböző típusú üvegfelületek törésének hangjára lép működésbe.

A védett felületen elhelyezett rezgésérzékelők a fúrással, vágással vagy ütéssel történő behatolásokat jelzik.

A riasztórendszerek hatékonyságát gáz-, füst-, hőmérséklet-, páratartalom és árvíz érzékelők segíthetik.

Minden biztonsági rendszert egy olyan riasztó központ irányít, amely fogadni tudja a különböző érzékelőktől az információkat és ezekre figyelmeztető riasztásokat ad le.

A riasztórendszerek bekapcsolása egy billentyűzeten történik. Az információ bevitelének és megjelenítésének módjától függően többféle riasztórendszer létezik. A LED kijelzők (LED) diódákat használnak, az LCD kijelzők (billentyűzet) LCD képernyőt esetleg érintőképernyős kijelzőt tartalmaznak.

KAMERARENDSZEREK

NÖVELJE BIZTONSÁGÁT KAMERARENDSZERREL.

A video megfigyelő rendszerek több síkon is hozzájárulnak a biztonsághoz. Elsődleges feladatuk, hogy egy bűncselekmény elkövetőjét minél hamarabb megakadályozzák tettének végrehajtásában. A video megfigyelő rendszerek növelik egy biztonsági személyzet hatékonyságát. A rugalmas és hatékony video rendszerek személyek, magántulajdon vagy ipari területek távoli helyszínről történő megfigyelését teszik lehetővé. Video megfigyelés segítségével szemmel tarthatja a védett területeken tartózkodó személyek mozgását, valamint olyan szabály ellenes tevékenységeket mint a helységben való tartózkodás munkaidőn kívül, de ellenőrizheti az üzlethelységekben és raktárakban lévő árukészletetellenőrzést, a kiállított tárgyakat, az érkező és távozó járműveket, az árufeltöltést, biztosíthatja a cég személyzetének, vagy akár egy esemény résztvevőinek felügyeletét. A video megfigyelő rendszerek video archívumokat hoznak létre, így bizonyítékokat tudnak szolgáltatni egy-egy büntető eljárás során.

A hagyományos video megfigyelő rendszer kamerákból, objektívekből, kijelzőből, digitális kamerákból, feldolgozó, videojelek továbbítására alkalmas eszközökből és tápegységekből, illetve a szükséges tartozékokból épül fel. Fontos szem előtt tartani, hogy minden eszköz csak akkor tudja maradéktalanul betölteni funcióját, ha illeszkedik a többi berendezéssel. A video megfigyelő rendszer tervezése és kivitelezése során figyelembe kell venni az adott épületről, személyekről vagy anyagi javakról készült biztonsági kockázatelemzésének eredményeit, valamint az épület sajátosságait, elhelyezkedését és rendeltetését. A helyszínek egyedi jellemzői miatt, nincs általánosan alkalmazható modell.

A hagyományos video megfigyelő rendszerek kiépítésekor szabványos kamerákat és rendeltetésszerűen megválasztott objektíveket használunk. Ezek a kamerák kiválóan segítik a bűnmegelőzést (lopást, anyagi károkat, betöréseket), amelyeket a vásárlók, az áruszállítók vagy a személyzet okozhat. Megrendelőink választhatnak akár színes kamerát is, hagyományos vagy nagy felbontással. Kültéri kameráinkat egy külső vízálló burkolat védi az időjárási viszontagságoktól, valamint a véletlen, esetleg szándékos károkozástól. A kamerában elhelyezett fűtőtest megóvja a készüléket az alacsony hőmérsékleti hatásoktól. Annak érdekében, hogy az erős nappali fényviszonyok mellett is jó képminőséget kapjunk, a kamerára egy napellenző fedél kerül. Olyan esetekben, amikor rejtett video megfigyelésre van szükség az adott helység előírásai alapján, vagy nem kívánjuk felfedni kameránkat a megfigyelt személy előtt, mini illetve rejtett eszközöket használunk a körülményeknek megfelelő burkolattal.

MŰHOLDAS GÉPJÁRMŰKÖVETÉS

A műholdas követéssel a flotta használata racionalizálható és ezáltal csökkenthető az üzemanyag fogyasztás. Minnél nagyobb a gépjármű flotta, annál fontosabb a műholdas követés. LÉPJEN IDŐBEN ÉS CSÖKKENTSE LE FELESLEGES KIADÁSAIT.

A műholdas megfigyelés segítségével bármely számítógépről vagy mobiltelefonról nyomon követhetők járművek, megfigyelhetők épületek vagy emberek. A műholdas nyomkövető rendszer alapvető tartozéka a modern üzleti életnek. A műholdas nyomkövető rendszer elsősorban gépjárműflottával rendelkező cégek számára fontos, de bárki alkalmazhatja járműveinek ellenőrzésére és biztonságának növelésére. A műholdas nyomkövető rendszer helyettesítheti a drága és speciális járművekbe szerelt riasztórendszert, és általa nem csak megakadályozhatjuk a lopást, hanem jelt ad már a lopási kísérletről is.

A GPS-GPRS műholdas nyomkövető rendszer segíti és hatékonyabbá teszi a logisztikát, valamint a munkavégzés ellenőrzését. Az egyéb érzékelőkkel kiegészített műholdas nyomkövető rendszer betekintést nyújthat a gépjármű vezetők, vagy munkagép kezelők munkavégzésébe is.

A MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS LEHETŐVÉ TESZI:

 • A jármű mozgásának térképen történő végigkövetését (rögzített sebesség, mozgó és pihenőidők hossza),
 • Az üzemanyagszint ellenőrzését,
 • A motor működésének megfigyelését,
 • A hőmérséklet-érzékelők felügyeletét,
 • Olyan figyelmeztetések beállítását, amelyek jelzik a tervezett útvonaltól való eltérést,
 • A megadott sebességkorlátok túllépésére való figyelmeztetést.

Egy adott jármű meghatározott időszakban történő mozgása grafikus ábráról, táblázatból és diagrammról is visszanézhető. A kimutatásból kapott adatok EXCEL vagy CVS formátumban jeleníthetők meg.

Műholdas nyomkövető rendszer segítségével az átgondoltabb logisztika és a járműkövetés, valamint az üzemanyag és a kenőanyagok gazdaságosabb használata jelentős pénzügyi megtakarítást tesz lehetővé. Minél nagyobb a járműflotta, annál nagyobb a jelentősége a műholdas követésnek.

BELÉPTETŐ RENDSZER

A beléptető rendszert kártyák, kártyaolvasók és vezérlők alkotják, melyek lehetővé teszik az elektromos zárak feloldását és a megfelelő szoftverrel ellátott számítógéppel való kommunikációt. A beléptető rendszer elsősorban a ki-és belépés ellenőrzését szolgálja. A kártyák és olvasók használata akadálytalan és egyszerű beléptetést biztosít az illetékes személyeknek, valamint óvja az épületet és helyiséget a nem kívánt behatolásoktól.

A kártyáknak számos előnye van a kulcsokhoz képest. Egy kártyával több ajtót is nyithatunk. A zár lecserélése nélkül egy szoftver segítségével ki- és belépési engedély hozzárendelhető, korlátozható vagy megszüntethető.

Az elektronikus beléptető rendszerek bevezetésével könnyen korlátozható egy bizonyos terület egyes részeire való bejárás. Ezzel együtt a létesítményben ideiglenesen tartózkodó személyek mozgása is nyomon követhető.

Számos esetben a beléptető rendszer végez egy nyilvántartást a letöltött munkaidőről is, ami az alkalmazottak munkatevékenységének jegyzésével segíti a bérszámfejtést. Így ellenőrizhető a bizonyos munkaterületeken eltöltött idő is.

A beléptető rendszerekhez társíthatók olyan kamerák is, amelyek felügyelik az ellenőrzött hozzáférési pontokat (helyeket).

ST CABLE ADATÁTVITEL

DARK FIBER

Az egymódusú szálak bérbeadása a SAT-TRAKT optikai infrastruktúrájával lefedett területeken.

TDM SZOLGÁLTATÁSOK

Az SDH (Synchronous Digital Hierarchy) egy bérelt TDM vezeték pont – pont. A SAT-TRAKT ezt a szolgáltatását SDH multiplex hálózaton keresztül valósítja meg. A szolgáltatás átláthatósága garantált.

A DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing) egy bérelt TDM vezeték pont – pont. A SAT-TRAKT ezt a szolgáltatását DWDM multiplex hálózattal teszi lehetővé. A szolgáltatás átláthatósága garantált.

IP/MPLS VPN

VPLS (Virtual Private LAN Service)

A bérelhető Ethernet LAN szolgáltatás két vagy több hozzáférési pont esetén MPLS hálózati szolgáltatók által valósul meg. Egy VPLS-en belül minden hozzáférési pont CPE berendezése kapcsolatban van az összes többi CPE- vel. A VPLS hálózatban lévő felhasználói eszközök úgy kommunikálnak, mintha egy LAN-hoz tartoznának, így a felhasználó ellenőrzése alatt tudja tartani a CPE eszközök közötti átadást, és lehetősége van bármely routing-protokoll használatára, akár még a nem IP alapúakra is (IPX, Apple Talk). A felhasználó CPE eszközként routert vagy Ethernet kapcsolót (switch) választhat. A VPLS szolgáltatások esetében az átviteli kapacitás, a QoS és az átviteli biztonság garantált.

L2VPN (Layer 2 Virtual Private Network)

Az L2VPN olyan szolgáltatás, amely a szolgáltató infrastruktúrája által átlátható kapcsolatot biztosít két hozzáférési pont között. A felhasználói eszközök úgy kommunikálnak, mintha az L2 által közvetlen kapcsolatban lennének egymással, így a felhasználó a CPE eszközök közötti kommunikációt ellenőrzése alatt tudja tartani. Ehhez igénybe veheti a routing-protokollok bármelyikét nem csak az IP alapúakat (IPX, Apple Talk). A felhasználó routert vagy Ethernet kapcsolót (switch) használhat CPE eszközként. A VPLS szolgáltatások esetében az átviteli kapacitás, a QoS és az átviteli biztonság garantált.

L3VPN

Az L3VPN (Layer 3 Virtual Private Network) egy irányított VPN szolgáltatás, amely több terület egy számítógépes hálózatban történő összekapcsolását teszi lehetővé. Az L3VPN választása esetén, a szolgáltatás keretében maga a szolgáltató végzi a router feladatát, de a felhasználó szabadon válogathat az IP címek közül. Így a felhasználó könnyedén integrálhatja meglévő hálózatait, anélkül, hogy címet kelljen változtatnia, vagy be kelljen vonnia a routing szabályokat is ismerő IT mérnökeit.

Kétféle L3VPN szolgáltatást kínálunk:

 • Overlay VPN: IPSEC vagy GRE protokollal működő VPN szolgáltatás, mely egy nyilvános internetes hálózaton keresztül valósul meg. A felhasználói eszközök közvetlen úton kapcsolódnak, de a szolgáltatás paraméterei nem garantáltak (az úgynevezett Best Effort servis).
 • Peer VPN: a szolgáltató saját MPLS hálózatán keresztül valósul meg, miközben a felhasználói eszközök csak a szolgáltató routerével vannak kapcsolatban. Az ilyen típusú VPN szolgáltatás átviteli kapacitása, a QoS és az átvitel biztonsága garantált.
Podešavanja privatnosti
Kada posetite našu web stranicu, stranica može da sačuva informacije putem vašeg pretraživača iz određenih servisa, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti svoje postavke privatnosti. Imajte u vidu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na Vaše iskustvo na našoj web stranici i na usluge koje nudimo.